Homeij Oisterwijk

André Hoogewerf versterkt salesteam Homeij

Vanaf 15 februari jl. versterkt André Hoogewerf het salesteam van Homeij. Als vertegenwoordiger Kitchen & Cooking volgt hij Ton Eilander op die na 35 jaar Homeij onlangs met pensioen ging. André zal de relaties op het gebied van Kitchen & Cooking in Noord- en Midden-Nederland bezoeken. Homeij brengt een uitgebreid assortiment staalwaren en instrumenten, zoals koks- en keukenmessen, slijpmachines, snijplanken e.d. van exclusieve merken als Diamant Sabatier, Victorinox, Chef’sChoice, Opinel, Bisbell, Profboard en het eigen kwaliteitsmerk Homeij.

André Hoogewerf is 35 jaar en is geboren en getogen in Vogelenzang. Momenteel woont hij in Leiden samen met zijn vriendin. Eerder is hij werkzaam geweest bij een non food horecagroothandel, waar hij al kennis maakte met de producten van Homeij. Koken is een grote hobby van André: “dat maakt dat ik me enorm interesseer voor de producten en afzetmarkten van Homeij”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Hoogewerf via 06 – 51 81 61 28. Of u neemt contact op via de Verkoop binnen van Homeij, tel. (013) 523 83 10, e-mail in.home@homeij.nl.