Homeij Oisterwijk

Nieuw 3-in-1 TROIKA product imponeert jury Red Dot Design Award

Wederom heeft een TROIKA product erkenning gekregen tijdens de internationale gerenommeerde Red Dot Award ontwerpwedstrijd. De Micro Construction, waarschijnlijk ’s werelds kleinste gereedschapskist in een pen met een sleutelhanger, ontving de Red Dot Award.

Een deskundig en onafhankelijk panel van 41 juryleden heeft dit jaar 5.214 inzendingen uit 57 landen geëvalueerd. Hierbij werd kritisch gekeken naar functionaliteit, innovativiteit en kwaliteit.
Als kleinste lid van de TROIKA Construction Familie, heeft de Micro Construction veel indruk op de juryleden gemaakt met zijn uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke ontwerp.

Wanneer TROIKA’s meest succesvolle product (de pen uit de Construction familie) een partnerschap aangaat met haar meest succesvolle productgroep (sleutelhangers), dan kan het niet anders zijn dan dat het resultaat vrij uniek is… Dat was de gedachte van een van de medewerkers van TROIKA, die vervolgens de bal aan het rollen bracht en in gedachten de nieuwe Micro Construction reeks ontwierp. De afdeling Productontwikkeling maakte van deze gedachten realiteit.

Dit klein lichtgewicht (slechts 21 gram!) heeft best veel in zijn mars: voor analoog en digitaal gebruik (ballpoint pen en stylus), het bevat een cm en inch liniaal én een platte en kruiskopschroevendraaier die ideaal zijn voor het oplossen van kleine dagelijkse probleempjes. En daarnaast, dankzij de sterke ring die aan dit multitalent vast zit, maakt het een perfecte sleutelhanger.
De Micro Construction is verkrijgbaar in geel, wit, zilver, rood, blauw en zwart.


TROIKA Micro Construction

Voor meer productinformatie klik hier.