Homeij Oisterwijk

Victorinox wint twee Red Dot Design Awards

Victorinox wint twee awards in de prestigieuze Red Dot Design Award 2015.

Deze rode stip maakt het verschil. Al 60 jaar wordt de Red Dot Design Award uitgegeven als erkenning van uitzonderlijke ontwerpprestaties. Awardwinnende producten worden geselecteerd  om zowel hun prachtige vormgeving als om hun functionaliteit en gebruiksgemak. De winnaars worden gekozen door een internationaal panel van onafhankelijke designexperts die de competitie op een zeer hoog niveau houden en er dus voor zorgen dat het Red Dot keurmerk blijft hoog in aanzien blijft. Het RangerWood 55 zakmes en de SwissCard Nailcare kunnen nu ook officiëel dit keurmerk dragen.

Tien functies - waaronder een veelzijdig mes, een superieure houtzaag en een multifunctionele blikopener - maken van de Rangerwood 55 een betrouwbare metgezel voor alle outdoor avonturiers. De elegante schalen zijn gemaakt van Zwitsers notenhout.

Geen portemonnee, tas of jas zal compleet zijn zonder de SwissCard Nailcare, die wordt geleverd in drie aantrekkelijke kleuren: rood transparant, doorzichtig zwart en ijsblauw. Als een draagbare schoonheidssalon en handige toolkit, helpt de SwissCard Nailcare het leven net dat beetje makkelijker te maken. Bevat een hoogwaardige glasnagelvijl, een schaar, een pincet, een pin en een vergrootglas, evenals verschillende schroevendraaiers en een balpen.