Homeij Oisterwijk

HOW TO: het maken van een Paastaart

Recept voor een gezellige Paastaart!

Benodigdheden:
 - 375 g zachte roomboter
 - 2 pakken fijne cakemix
 - 100 ml melk
 - 8 eieren
 - 125 gr poedersuiker
 - 2 eetlepels cassis limonadesiroop
 - 250 gr mascarpone
 - 150 gr verse roomkaas naturel
 - 275 gr aardbeienjam
 - 1 zakje dragee-eitjes of chocoladepaaseitjes
 - 100 gr groene fondant

 - Handmixer
 - springvorm
 - bakpapier
 - Diamant Sabatier paletmes
 - Victorinox broodmes
 - Homeij knoflookpers
 - Diamant Sabatier taartschep
 - Victorinox tafelmes
 - Schort


Verwarm de oven voor op 150C. Maak 2 keer de cake en laat afkoelen. Klop 75 gr boter met de poedersuiker in 5 min wit en luchtig. Voeg siroop, mascarpone en roomkaas toe. Klop 5 min. Snijd met het Victorinox broodmes beide cakes overlangs doormidden. Bestrijk de bovenkant van 3 plakken cake met een laagje jam en crème, met het Diamant Sabatier paletmes en het Victorinox tafelmes. Leg de plakken cake op elkaar. Strijk de crème rondom en boven op de cake met het paletmes. Stop de fondant in de Homeij knoflookpers en maak grassprietjes. Garneer de taart met de grassprietjes en de eitjes. Gebruik de Diamant Sabatier taartschep voor het uitserveren van de stukjes taart.


Vrolijk Pasen!