Homeij Oisterwijk

Smaakvolle elegantie voor de keuken

Het nieuwe Delice messenblok van Diamant Sabatier is speciaal ontwikkeld voor culinaire fijnproevers. Het strak vormgegeven blok is vervaardigd van zwart hout met roestvrij stalen bovenplaat. Het complete 6-delige blok bevat een office-/schilmes, universeel keukenmes, koksmes 20 cm, broodmes, tomaten-, worst en kaasmes en een santokumes. Bijzonder handig is dat de lemmetvorm in het hefteindstuk van elk mes gegraveerd is: zo pak je nooit het verkeerde mes.


De Delice messen van Diamant Sabatier voldoen aan de allerscherpste eisen. Het lemmet is vervaardigd DIN 1.4116 (X45 Cr Mo V15) roestvrij staal. Extreem hard en duurzaam vlijmscherp, waardoor snijden niet alleen makkelijk maar ook extra veilig is. Tussen het lemmet en het heft bevindt zich de krop van gesmeed roestvrij staal. Het lemmet loopt door in het heft en is vastgelast aan de roestvrij stalen eindplaat, een zeer degelijke constructie. Het heft van fijn gepolijst donker pakkahout ligt voortreffelijk in de hand door de licht gebogen vorm van het heft.

 

Ook meesterkok Toine Smulders kiest voor Diamant Sabatier: “Een feest om mee te werken!”. Diamant Sabatier staat zo´n 40 jaar bekend als kwaliteitsmerk en geeft levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten.

 

De consumentenadviesprijs is 219 euro. Voor meer informatie: tel. (013) 523 83 00 en e-mail info@homeij.nl.